GRUPPE: "Udviklingsforløb, ACT-gruppe" et udviklingsforløb over 4 gange:
Lær redskaber til bedre at håndtere negative tanker og ubehagelige følelser og bruge din tid på det meningsfulde i tilværelsen. 
Dette gruppeforløb er for dig, der synes at psykologi er spændende, ønsker at opretholde et sundt mentalt liv og som vil gøre en aktiv forebyggende indsats.

ACT er en videreudvikling af den klassiske kognitive metode. På holdet kommer du til at kende de centrale elementer i ACT; blive klogere på egne værdier og tilegne redskaber til at håndtere negative tanker og ubehagelige følelser. Således hører vi ikke om den enkeltes liv/oplevelser, men holder fokus på alt det nye som I skal lære. Gruppen er derfor åben for alle! 
Er du i tvivl og overvejer du et udviklingsforløbet i stedet for individuel terapi, så vær sød at kontakte mig, så vi kan finde ud af hvad der giver bedst mening. For mange er dette gruppeforløb en rigtig god måde at finde ud af, om ACT er en metode, som passer til dem – og ønsker du bagefter at fortsætte med individuelt forløb, har du tilegnet dig værdifuld viden og har fået en fornuftig start, da du efter introduktionsforløbet allerede har øvet dig en del i ACT. Men slås du med meget vanskelige problemer eller står i en akut belastning, vil jeg ikke anbefale dig dette udviklingsforløb, da du ikke vil finde den hjælp som er nødvendig. Da er det bedst med et individuelt forløb, hvor terapien kan tilrettelægges specifikt til dig.

TID: Vi mødes en gang om ugen (90 minutter) i klinikken på Assedrupvej 43, 8300 Odder. 

PRIS: Samlet pris, uden tilskud: 2000,- kr. Med tilskud fra sygesikringen ”danmark”: 1600,- kr. 

Max 4 deltagere. Kontakt mig venligst vedr. næste holdopstart samt tilmelding.

 

Go to top