GRUPPE: "Forebyggelseshold - gør en aktiv indsats mod Vinterdepression".

Vinteren er på vej – og ca 5 % danskerne vil opleve symptomer på vinterdepression.

- frygter du også den tunge, mørke vintertid?

- bliver du mere trist, indadvendt og har nedsat aktivitet i vinterperioden?

- oplever du tiltagende negative tanker, svækket energi og manglende motivation?

Bliv del af et eksklusivt lille hold med 4 pladser, hvor du lærer mange redskaber, øvelser og anvender holdet som et holdepunkt i den kommende mørke tid. Forebyggelsesholdet er for dig, der enten lider af vinterdepression, eller som frygter, at du er i risikozonen og ønsker at gøre en forebyggende indsats, eller har truffet beslutningen om at passe ekstra godt på sig selv – og som ønsker kvalificeret støtte, effektive redskaber samt har lysten til at gøre noget seriøst ved det!

Lær redskaber til bedre at håndtere negative tanker, bekymringer, uønskede følelser og trist sindsstemning. Du skal have mod på at afprøve noget nyt og lære om dét at være menneske. Fokus er på alt det nye, I skal lære – og ikke på den enkeltes baggrund. Der arbejdes også med personlig værdiafklaring og konkret målsætning, så du kan bruge din tid på det meningsfulde i tilværelsen - og du vil blive støttet i, at opleve en vinterperiode med handlekraft, motivation og trivsel.

TID: De første 4 uger mødes vi en gang ugentligt, herefter hver 14. dag de næste 3 måneder. Kontakt for at høre om opstart af næste hold.

PRIS: Samlet pris, uden tilskud: 6200,- kr. Med tilskud fra sygesikringen ”danmark”: 5200,- kr. Max 4 deltagere, kontakt mig venligst vedr. tilmelding.  

Go to top