Priser fra dato 29.08.2018  

 individuel (50 min) 

     900 kr
 samtale med flere (50 min)

    1500 kr

 udviklingsgruppeforløb, samlet pris

(90 min. x 4 gange på 1 mdr) 

    2000 kr 

 forebyggelseshold, samlet pris

 (90 min. x 10 gange)

    6200 kr
 supervision, individuel (50 min)

      1000 kr

 supervision, gruppe 

  efter aftale 

 foredrag og undervisning

efter aftale 

Har du fået en henvisning fra din egen læge, kan den desværre ikke bruges hos mig.

Individuel terapi er konsultation a 50 minutter. Nogle har brug for 4 konsultationer, mens andre har behov for mere. Vi indleder altid med afstemning af forventninger, målsætning og vi skitserer en overordnet plan for forløbet. 

Samtale med flere personer, dvs. konsultation med pårørende, forældre, netværksmøder eller lign. - bemærk ikke parterapi. 

Fælles for Grupper: 

Gruppen mødes i klinikken på Assedrupvej 43, 8300 Odder.

Hver gruppekonsultation varer halvanden time. Der er plads til 4 deltagere per gruppe.

For medlemmer af sygesikringen ”danmark” kan i specifikke tilfælde gives tilskud på 100,- kr per gruppekonsultation. Se om du kvalificere dig: https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/psykologhjaelp/henvisningsaarsager

- eller kontakt mig og jeg hjælper dig med at finde ud af det.

Er du ikke medlem af sygeforsikring "danmark" eller er du ikke kvalificeret til tilskud, betaler du fuld pris for gruppeforløbet inklusiv materialer. Betalingen en bindende tilmelding, og ingen refundering.

Tilmelding: Jeg har en telefonisk samtale med alle der ønsker at deltage i en gruppe, så jeg sikrer mig det bedst mulige match og forløb for alle parter. 

 

Vilkår – betaling & afbud:

Afbud: skal ske senest kl. 16.00 dagen før en aftalt konsultation – gerne via sms.
Ved manglende rettidigt afbud betales det halve honorar for den aftalte tid.

Betaling: foregår efter hver konsultation. Grupper betales forud. Tager ikke imod dankort. 

Bankoverførsel, Nordea: Reg.nr.: 1944 Kontonr.: 3495 958 115

- husk at skrive fakturanummeret i bankoverførslen. 

Mobilpay 3074 4992 med dit fulde navn noteret.

 


Tilskud til psykolog

Sundhedsforsikring: Mange forsikringsselskaber dækker også psykologsamtaler. Undersøg om din egen forsikring eller om forsikringsordning på din arbejdsplads yder tilskud til samtaler hos psykolog.

Kommunal instans: Du kan komme i et terapiforløb hos mig, når du har du fået bevilliget et terapiforløb af en ex kommunal instans. Medbring venligst bevillingsskrivelsen.

Sygesikringen ”danmark”: Er du medlem af “danmark” kan du i visse tilfælde få op til 300,- kr i tilskud til individuelle psykologsamtaler. Jeg indberetter for dig, så beløbet refunderes til dig efterfølgende. Se nærmere på https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/psykologhjaelp

Henvisning fra din egen læge - tilskud til psykolog med den offentlige sygesikring: Jeg arbejder ikke under sygesikringsordningen, og du kan derfor ikke bruge henvisningen fra lægen hos mig. Har du fået en henvisning til psykolog fra din læge, kan du kontakte psykologer der har en overenskomst med sygesikringen. Find dem her: http://psykologeridanmark.dk når du markerer rubrikken med ”Tilskud ved lægehenvisning”.

 

Go to top